Mundler, P., & Jean-Gagnon, J. (2019). Short food supply chains, labor productivity and fair earnings: an impossible equation?. Renewable Agriculture and Food Systems, 1-13. DOI: https://doi.org/10.1017/S1742170519000358
Lawin K.G., Tamini, L.D. 2018. Land tenure differences and adoption of agri-environmental practices: Evidence from Benin. Journal of Development Studies
Lawin K.G., Tamini, L.D. 2018. Tenure security and farm efficiency analysis correcting for biases from observed and unobserved variables: Evidence from Benin. Journal of Agricultural Economics. Sous presse.
Laughrea S., Mundler P., Royer A., 2018. Les cooperatives alimentaires en circuits courts : quelles motivations d’adhésion et d’engagement chez les agriculteurs. Revue Internationale de l’économie sociale (RECMA), n°347, pp. 111-127.
Mundler P., Ouellet F., 2017. Qui est agriculteur au Québec ? Ambiguïté des institutions et enjeux pour le développement rural. Cahiers de géographie du Québec, Vol. 61, numéro 172, avril 2017, pp. 9-32.
Sangare O., Mundler P., Ouedraogo, L., (2016). Institutions informelles et gouvernance de proximité dans l’orpaillage artisanal. Un cas d’étude au Burkina Faso. Revue Gouvernance, 13(2), pp. 53–73. DOI:10.7202/1039240ar
Debailleul, Guy. 2016. La Commission Canadienne du Blé et l’économie céréalière canadienne: une perspective historique. In Le Déméter 2016. Pp. 133-164
The Adoption of Sustainable Management Practices by Mexican Coffee Producers