Rechercher

Mundler, P., & Boulianne, M. (2022). Relocaliser la production alimentaire? Défis et obstacles d’une reterritorialisation. Le cas du bassin alimentaire de la région de Québec. Géocarrefour96(96/3). https://doi.org/10.4000/geocarrefour.20809

Azima, S., & Mundler, P. (2022). The gendered motives and experiences of Canadian women farmers in short food supply chains: Work satisfaction, values of care, and the potential for empowerment. Journal of Rural Studies96, 19-31. https://doi.org/10.1016/j.jrurstud.2022.10.007

 

Point Du Jour & Mundler. 2022. Factors influencing aflatoxin contamination in Haiti's peanut commodity chain, Caribbean Studies, Volume 50, Number 1, 127-148. https://doi.org/10.1353/crb.2022.0005

Mundler P. 2022. Nourrir et protéger. Les enjeux actuels de la protection des terres agricoles au Québec. Revue québécoise d’urbanisme, vol. 42, pp. 18-19.

Mundler, P., & Ubertino, S. (2022). Who gets to farm? Agricultural renewal, quotas, and the governance of alternative food networks in Quebec. Canadian Journal of Regional Science/Revue canadienne des sciences régionales45(1), 38-47.

Mundler, P. (2022). The role of proximity in food systems. In Torre A., Gallaud, D. Handbook of Proximity Relations. Edward Elgar Publishing, chap 16, p. 368-383

Azima, S., Mundler, P., 2022. Does direct farm marketing fulfill its promises? analyzing job satisfaction among direct-market farmers in Canada. Agriculture and Human Values https://doi.org/10.1007/s10460-021-10289-9

Ubertino, S., & Mundler, P. (2021). Entre ouverture et normalisation : quel encadrement pour les marchés fermiers? Une analyse comparative. Rapport final de recherche remis à l’AMPQ. Québec : Agriculture, territoires et développement, Université Laval.