Rechercher

Fiche de lecture : 

Everitt, T., Ward, S., Martin, W., & Engler-Stringer, R. (2023). Factors contributing to school food program acceptance: a Review of Canadian literature. Health Promotion International, 38(1), daac160.

Lepage, F., Afif, K., Azima, S. & Greene, J. (2023). Les agricultrices propriétaires uniques au Québec. Une analyse de leur diversité
entrepreneuriale. Université Laval. 9 p.

Mundler, P., & Boulianne, M. (2022). Relocaliser la production alimentaire? Défis et obstacles d’une reterritorialisation. Le cas du bassin alimentaire de la région de Québec. Géocarrefour96(96/3). https://doi.org/10.4000/geocarrefour.20809

Azima, S., & Mundler, P. (2022). The gendered motives and experiences of Canadian women farmers in short food supply chains: Work satisfaction, values of care, and the potential for empowerment. Journal of Rural Studies96, 19-31. https://doi.org/10.1016/j.jrurstud.2022.10.007

 

Point Du Jour & Mundler. 2022. Factors influencing aflatoxin contamination in Haiti's peanut commodity chain, Caribbean Studies, Volume 50, Number 1, 127-148. https://doi.org/10.1353/crb.2022.0005